Is dit het personage dat Sophie Wilde speelt in de gameverfilming 'Watch Dogs'?

Is dit het personage dat Sophie Wilde speelt in de gameverfilming 'Watch Dogs'?

De 'Talk to Me'-ster zou wel eens in de huid kunnen kruipen van een bekend personage.

De laatste jaren zijn gameverfilmingen behoorlijk in. Deze zijn ook steeds succesvoller. Denk bijvoorbeeld maar aan Detective Pikachu, Sonic en de recente The Super Mario Bros. Movie. Nu gaat Watch Dogs het proberen.

De Watch Dogs-spelserie draait om de thema's van hacking, surveillance en de gevolgen van technologische controle in een moderne samenleving. De hoofdpersonages zijn hackers die verschillende doelen moeten bereiken en te maken krijgen met de criminele onderwereld van de steden waarin ze rond wanen.

Team
Vooralsnog lijkt de hoofdrol weggelegd te zijn voor Sophie Wilde, die hoge ogen wist te gooien met de A24 horror-hit Talk to Me. De regie gaat naar Mathieu Turi, o.a. bekend van The Deep Dark, terwijl het script verzorgd wordt door Christie LeBlanc (Oxygen).

De vraag is nu, wie gaat Wilde spelen? Het meest voor de hand liggende antwoord lijkt Claire Lille te zijn, een van de belangrijkste personages in de eerste game van de reeks. Ondanks het feit dat dit nog niet bevestigd is, doet er een gerucht de ronde dat de film zich zal focussen op het eerste spel.

Anders
Aiden Pearce, de belangrijkste hacker van de eerste game, is hoogstwaarschijnlijk het geliefdste en bekendste personage van de reeks, dus het is goed mogelijk dat de makers op zoek gaan naar een acteur voor deze rol.


Het is vooralsnog echter gissen, aangezien de Watch Dogs-wereld enorm veel mogelijkheden biedt. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair