Kaya Scodelario uit 'The Gentlemen' schrikt van wat ze op 14-jarige leeftijd moest doen in tv-serie 'Skins'

Kaya Scodelario uit 'The Gentlemen' schrikt van wat ze op 14-jarige leeftijd moest doen in tv-serie 'Skins'

Kaya Scodelario bekend van Skins en Netflix-serie The Gentlemen, deelt haar ervaringen op set.

Op het moment is Kaya Scodelario te zien in de Netflix-serie The Gentlemen. De 32-jarige Britse actrice heb je waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. Ze begon als tiener met acteren en is bijvoorbeeld te zien in de films Moon, Pirates of the Caribbean, Maze Runner en Resident Evil.

Sommigen kennen haar ook uit Skins, die de voorloper lijkt van de hitserie Euphoria met Zendaya en Sydney Sweeney. Hier in een interview met NME zei Kaya: "Ik dacht: 'Lieve help, wat zijn deze acteurs dapper'. En toen bedacht ik me dat ik 14 jaar was toen ik in Skins zat."

Geen veilige omgeving
Kaya vertelde dat destijds op die filmset niet gewerkt werd met intimiteitscoördinatoren. Ze zei: "Niemand zorgde voor ons bij die serie. Er werd niet gelet op of je je veilig voelde. Ik hoop dat de acteurs dat wel op de set van Euphoria hebben."

Ondanks dat minpuntje vertelde ze dat ze aan de cast goede vrienden heeft. Ze zei: "Kerst vieren met Skins betekent meer voor me dan gewoon kerst, want we hebben elkaar als familie gekozen. We grappen dat we een band hebben door onze trauma of door ons succes."

Werd niet afgeschermd
Over die populaire Britse serie zei ze: "In die tijd als tiener in zo'n succesvolle serie was niet altijd oké in Groot-Brittannië. Zeker niet als vrouw. Er werd niet voor ons gezorgd zoals dat wel gebeurde bij andere bekende mensen. Je werd niet afgeschermd." Ze vertelt meer in de YouTube-video van Still Watching Netflix.



NieuwsFilm

meest populair