Heel veel gloednieuwe beelden in tweede trailer 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Heel veel gloednieuwe beelden in tweede trailer 'Furiosa: A Mad Max Saga'

Voorafgaand aan de release worden we nog even extra lekker gemaakt...

Met nog twee maanden te gaan voordat Furiosa: A Mad Max Saga in de bioscopen verschijnt, werd er gisteren een tweede trailer voor de prequelfilm uitgebracht die je uiteraard hieronder kunt bekijken.

Terwijl de eerste preview vooral een glimp bood van de spannende en explosieve actie die ons te wachten staat, bieden de gloednieuwe beelden iets meer inzicht in het titulaire personage van Anya Taylor-Joy.

De reis naar zelfontdekking
Want hoe is zij geworden wie ze is, namelijk de stoere heldin uit Mad Max: Fury Road (toen nog gespeeld door Charlize Theron)? Terwijl de wereld uit elkaar valt, wordt een jonge Furiosa weggerukt uit haar thuis en valt in handen van een grote Biker Horde onder leiding van Warlord Dementus (Chris Hemsworth).

Terwijl ze door de Wasteland trekken, komen ze de Citadel tegen die wordt voorgezeten door de bekende Immortan Joe. Terwijl de twee tirannen strijden om de macht, moet Furiosa vele beproevingen overleven terwijl ze de middelen verzamelt om de weg terug naar huis te vinden.

Vanaf mei op het witte doek
De vijfde titel in de franchise is wederom afkomstig uit het gestoorde brein van visionair George Miller en bevat verder rollen voor Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson, Charlee Fraser en Lachy Hulme.



NieuwsFilm

meest populair