Aaron Taylor Johnson vreest voor 'Kraven the Hunter'-ontvangst: "De verwachtingen zijn hoog"

Aaron Taylor Johnson vreest voor 'Kraven the Hunter'-ontvangst: "De verwachtingen zijn hoog"

Wordt dit wel weer eens een goede 'SSU'-film of krijgen we de zoveelste flop voorgeschoteld?

Aaron Taylor Johnson wordt telkens vaker genoemd als de vervanger van Daniel Craig als de nieuwe James Bond, maar voordat dit zo ver is zal hij sowieso te zien zijn in Kraven the Hunter. Nu laat de acteur zich uit over de rol en de verwachtingen die hierbij komen kijken.

Johnson, o.a. bekend van Nocturnal Animals en het Kick-Ass-tweeluik, zal te zien zijn in Sony's Spider-Man Universe (SSU). Helaas werden niet alle films even goed onthaald. De Venom-films deden het nog redelijk, maar helaas kan niet hetzelfde gezegd worden over Morbius en Madame Web.

Belangrijk
Er komt sowieso nog een derde en laatste Venom-film aan en dus Kraven the Hunter. Dit wordt voor Sony belangrijk, aangezien het gerucht de ronde doet dat als deze films ook zouden floppen ze dan misschien wel eens een punt zullen zetten achter het SSU.

Er ligt dan ook veel druk op de schouders van Johnson, die tijdens een recent interview liet weten dat hij het lastig vindt om zowel de studio als de bioscoopgangers tevreden te stellen, aangezien de verwachtingen niet altijd hetzelfde zijn.

Reactie
Zo zegt de acteur, die eveneens te zien was in Avengers: Age of Ultron als Pietro Maximoff: "Spelen in een Sony of Marvel-film is een hele andere uitdaging. Ja, je brengt net zoals bij andere films een personage en verhaal tot leven, maar er komt meer bij kijken".


"Je maakt deel uit van een franchise, of op z'n minst iets dat uit kan groeien tot een franchise. Kraven kan uitgroeien tot iets groters, maar het is een gok. Dat vind ik ergens heel gaaf, maar op iedereen 'te pleasen' is ook lastig..."

NieuwsFilm

meest populair