Julia Roberts worstelt met social media trollen en ouder worden in de schijnwerpers

Julia Roberts worstelt met social media trollen en ouder worden in de schijnwerpers

Julia Roberts vindt het kwetsend dat social media trollen niet het mooie moment in een foto kunnen zien, maar kritiek leveren op uiterlijk schoon.

Julia Roberts is blij dat ze weer interviews kon geven door de film Leave the World Behind. Daardoor kwam wel een oud interview bij Harper's Bazaar naar bovendrijven waarin ze zegt moeite te hebben met social media trollen.

In dat interview uit 2018 vertelde ze dat zij en haar nichtje Emma Roberts ongelooflijk veel kritiek te verduren kregen door een foto die Emma op haar Instagram plaatste. En dat terwijl Emma alleen een fijn moment met haar tante wilde delen met haar volgers.

Veel kritiek op uiterlijk
Julia kreeg kritiek op haar uiterlijk. Ze zou slecht ouder worden en steeds meer op een man gaan lijken. Ook kreeg Emma te horen dat ze zo'n suffe foto niet online zou moeten zetten. En dat terwijl hun ochtend samen in de relaxstand juist zo belangrijk was voor hen.

Julia zei: "Het deed me verdriet dat mensen niet verder keken en niet het plezier op de foto konden zien. Ik was verbaasd dat ik het commentaar als kwetsend ervoer, terwijl ik op mijn 50ste toch wel wat kan hebben. Wat als ik maar 15 was geweest?"

Nog niet ver gekomen
Eerder deze maand lanceerde Julia een nieuwe juwelenlijn met het merk Chopard. Desgevraagd zei hier ze tegen People: "Veel mensen denken dat dat een nieuw interview is, maar ik zeg duidelijk dat ik 50 ben. Ik ben nu 56 jaar. Maar het feit dat er nog steeds veel gedoe is over dat artikel, geeft wel aan dat we niet ver gekomen zijn."In haar Instagrambericht zijn de nieuwe sieraden te zien. En te zien aan de reacties van mensen als Rita Wilson, Edward Enninful en Camila Cabello zijn ze erg blij met de lieve, oudere Julia.

NieuwsFilm

meest populair