Dit wist je waarschijnlijk niet van Sharon Stone: Ze speelde met haar broer in een film

Dit wist je waarschijnlijk niet van Sharon Stone: Ze speelde met haar broer in een film

De familie van Sharon Stone is hecht en broer Michael Stone is ook acteur en speelt in films en series

Sinds de jaren 90 behoort Sharon Stone tot de top in Hollywood. De aandacht is zo op haar gericht dat mensen vergeten dat haar broer Michael Stone ook in films en series speelt.

Michael Stone speelde zelfs samen met haar in The Quick and the Dead. Ook is hij te zien in Eraser en Malevolence. En net als zijn ouders en broer en zus haastte hij zich naar Sharon toe toen zij een ernstige hersenbloeding kreeg in 2001, want familie gaat voor bij hen.

Ellende overmeesteren
Sharon vertelde in haar boek The Beauty of Living Twice dat haar familie haar door dat moeilijke herstel heen hielp. De familie kreeg alleen meer ellende te overmeesteren. In 2022 overleed het kindje van haar broer Patrick. Patrick overleed daarop in 2023. Dit zorgde voor een hechtere band met de rest.

Haar zusje Kelly is ziek en lijdt aan lupus. Samen met haar zus Kelly runt Sharon tegenwoordig een aantal goede doelen. Dat kan ook, want de 66-jarige ster heeft een geschat vermogen van 40 miljoen Amerikaanse dollar. Bekende films van haar zijn onder meer Basic Instinct, Total Recall en Casino.

Familie is belangrijker
Sharon heeft geen partner, maar dat weerhield haar er niet van om drie zonen te adopteren. Ze zei al vaker blij te zijn dat zij familie belangrijker vindt dan Hollywood. Foto's van haar familie staan hier. Op haar Instagram is te zien dat ze nog regelmatig model staat.NieuwsFilm

meest populair