Must-see thriller: Samuel L. Jackson en 'Breaking Bad'-regisseur bundelen krachten

Must-see thriller: Samuel L. Jackson en 'Breaking Bad'-regisseur bundelen krachten

Detective onderzoekt seriemoordenaar in Schotse actiethriller met Samuel L. Jackson en Europese sterrencast.

"Hoe vang je een briljant monster?" Dat is de lastige vraag die Samuel L. Jackson moet oplossen in de nieuwe actiethriller Damaged van regisseur Terry McDonough.

Damaged volgt detective Lawson, gespeeld door Jackson, die naar Schotland reist om zich aan te sluiten bij inspecteur Glen Boyd (Gianni Capaldi), vanwege een seriemoordenaar wiens misdaden overeenkomen met een onopgeloste zaak van vijf jaar eerder.

'Breaking Bad'-regisseur
Damaged komt van de hand van Terry McDonough, die ook enkele afleveringen van de legendarische serie Breaking Bad regisseerde. Ook was hij als regisseur betrokken bij Better Call Saul, Cold Feet en Killing Eve.

In deze mysterieuze actiethriller, die zich afspeelt in Schotland, spelen naast Jackson en Capaldi ook enkele sterke Europese acteurs als Vincent Cassel (Black Swan, Kate Dickie (Prometheus) en John Hannah (The Mummy).

Veelbelovende trailer
De film klinkt een beetje als een Schotse versie van de Silence of the Lambs meets Se7en. De trailer voor Damaged belooft in ieder geval ook een retespannende detectivefilm.


De release van de film staat gepland voor 12 april. We hopen 'm ook snel in Nederland te zien.

NieuwsFilm

meest populair