Susan Sarandon waarschuwt dat Hollywood nog niet opgeruimd is na Harvey Weinstein

Susan Sarandon waarschuwt dat Hollywood nog niet opgeruimd is na Harvey Weinstein

Susan Sarandon spreekt zich uit over de #metoo-beweging en de voortdurende problemen in de filmindustrie.

Recent deed Susan Sarandon mee met een 90s Con georganiseerd door People. De nu 77-jarige ster ging in gesprek met andere ervaren sterren als Mia Sorvino en Geena Davis.

Susan schitterde onder meer in Thelma and Louise en The Witches of Eastwick. Nog steeds komen er films uit van deze jaren 70 actrice. Toen Mira Sorvino vertelde dat ze minder rollen kon bemachtigen na haar Oscar in 1996, omdat Harvey Weinstein haar tegenwerkte, zei Susan dat het probleem er nog steeds is.

Nog niet opgeruimd
Harvey zit inmiddels in de gevangenis en was onderdeel van de #metoo-beweging. Susan zei: "Ik denk niet dat we schoon schip gemaakt hebben zoals we hadden moeten doen. Ik denk niet dat mensen voldoende praten over de mensen die de Harvey Weinsteins mogelijk maken."

Susan vervolgde met: "Zij werken er nog steeds en zijn net zo verantwoordelijk. Mensen wisten wat ze deden door mensen naar hotels te sturen. Mensen letten niet op als iemand wat zei. Vrouwelijke seksualiteit is nog steeds een grote drijfveer in deze business."

Onderlinge chemie
Susan zei over de eenzijdige selectie hier in dit artikel van People: "Het is nog steeds verwarrend voor een jonge vrouw om gewaardeerd te worden op hoe sexy ze is. Ze noemen het onderlinge chemie. Zo gaat het nog steeds, of je het leuk vindt of niet."Ze vertelt meer over haar werk in de YouTube-video van Vanity Fair.

NieuwsFilm

meest populair