Bejubelde beukfilm 'Monkey Man' krijgt keiharde nieuwe trailer

Bejubelde beukfilm 'Monkey Man' krijgt keiharde nieuwe trailer

Dev Patels regiedebuut 'Monkey Man' belooft een keiharde actiewraakfilm á la 'John Wick' te worden.

We moeten er nog een kleine twee weken op wachten, maar dan verschijnt Dev Patel's regiedebuut Monkey Man in de Nederlandse bioscopen. In ons vorige artikel vertelden we al dat je deze keiharde actiefilm zeker niet moet skippen.

Monkey Man wordt al langer vergeleken met John Wick. En niet voor niets: in de nieuwe trailer zien we hoe Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire) zich tot een harteloos beest ontwikkelt en er gruwelijk hard op losbeukt in zijn jacht op wraak

Wraaklustig beest
Patel speelt zelf de hoofdrol van Kid, een anonieme jongeman die werkt in een illegale vechtclub. Om wat bij te verdienen laat de vechter met een gorillamasker zich elke avond weer tot moes slaan voor het rijke publiek.

Maar op de achtergrond is Kid stiekem aan het trainen om wraak te nemen op de mannen die hem alles hebben ontnomen als kind. En dat doet hij op een brute en beestachtige manier, waarin hij niemand spaart die op zijn pad komt.

Bijna in bios
Of John Wick echt serieuze concurrentie gaat krijgen weten we op 4 april. Dan verschijnt Monkey Man bij ons in de bioscopen. Bekijk hieronder vast de nieuwste trailer, met de heerlijke muziek van Phil Collins op de achtergrond.



NieuwsFilm

meest populair