Goochelaar geeft ons een kijkje in de trukendoos van 'The Wonderful Story of Henry Sugar', 'Shade', 'Focus' en meer

Goochelaar geeft ons een kijkje in de trukendoos van 'The Wonderful Story of Henry Sugar', 'Shade', 'Focus' en meer

Goochelaar Ben Seidman demonstreert hoe de trucs werken en hoe acteurs ermee wegkomen in bekende filmscènes.

Goochelaar Ben Seidman bespreekt in een video van Vanity Fair de geheimen achter de goocheltrucs en magie.

Seidman demonstreert hoe de trucs werken en hoe acteurs ermee wegkomen.

Kansspelen in Shade
In Shade zie je het personage van Sylvester Stallone een Kepplinger dragen om zijn arm. Wat is een Kepplinger? De Kepplinger, die eruitziet als een soort metalen armbrace maakt een klikkend geluid tijdens het gebruiken en werd gebruikt om kaarten in-en uit het spel te krijgen.

"Deze dingen werden vroeger gebruikt door corrupte gokkers, maar het raakte kort na de uitvinding verouderd. Als je tijdens een pokerspel met een van deze dingen wordt betrapt, dan is dat een doodvonnis," aldus Seidman.

Zakkenrollen in Focus
Focus met Margot Robbie als femme fatale en Will Smith als meester oplichter Nicky gaat over criminelen die erg goed zijn in stelen en oplichten.

In een scène waarin we het personage van Robbie zien zakkenrollen is volgens de goochelaar het perfecte voorbeeld van producenten die naar deskundigen luisteren en acteurs die het advies opvolgen.

Honderd procent geloofwaardig
"De hip-pack steal is eigenlijk één van mijn favoriete zakkenroltrucjes van de hele film. Het is honderd procent echt, honderd procent geloofwaardig."



Goochelaar Ben Seidman: "Wat mij betreft mag er meer magie op het scherm, hoe meer magie we zien, hoe beter. Ik hoop dat deze video je een dieper inzicht heeft gegeven in de wereld van mysterie waar ik elke dag in mag leven."

NieuwsFilm

meest populair