Adam Wingard heeft plannen voor nog een MonsterVerse-film na 'Godzilla x Kong: The New Empire'

Adam Wingard heeft plannen voor nog een MonsterVerse-film na 'Godzilla x Kong: The New Empire'

"Als ik helemaal eerlijk tegen je ben, heb ik meer verhalen te vertellen over deze monsters en weet ik waar ik daarmee naartoe zou gaan," aldus de regisseur.

Godzilla x Kong: The New Empire is nog niet eens in de bioscoop te zien en regisseur Adam Wingard heeft al plannen in zijn hoofd voor nog één of meer MonsterVerse-films.

Tijdens een interview met DiscussingFilm onthulde de schrijver-regisseur dat hoewel er op dit moment geen officiële update is over een nieuwe Godzilla/Kong crossover of vervolg, hij zeker al plannen heeft.

Meer verhalen te vertellen
"Ik denk absoluut dat hier meer verhaal achter zit, en ik denk dat ik meer verhaal te vertellen heb, maar het hangt er gewoon van af hoe Godzilla x Kong: The New Empire het doet en hoe de zaken eruit zien," aldus de regisseur.

"Ik weet dat dit klinkt als een onzin-diplomatiek antwoord is," lacht Wingard.

Eerlijk
En volgens Wingard is zijn niet onzin-diplomatieke antwoord: "Als ik helemaal eerlijk tegen je ben, heb ik meer verhalen te vertellen over deze monsters en weet ik waar ik daarmee naartoe zou gaan. Ik zou heel blij zijn om terug te kunnen komen voor een nieuwe film als alles goed gaat!"



Godzilla x Kong: The New Empire is vanaf 28 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair