Jenna Ortega heeft een stukje uit 'X' al "een miljoen keer" gezien door haar fans

Jenna Ortega heeft een stukje uit 'X' al "een miljoen keer" gezien door haar fans

Jenna Ortega schittert in nieuwe horrorfilms en staat volop in de belangstelling voor haar projecten.

Jenna Ortega staat volop in de belangstelling door haar nieuwe filmprojecten voor de vervolgen van Beetlejuice en Wednesday. Ook kwam recent nog Miller's Girl uit en Scream VI.

Als door Vanity Fair gevraagd wordt welk stukje van haar werk ze het meest heeft gezien, vertelt Jenna: "In de horrorfilm X is een stukje waarin ik gil. Dat stukje video krijg ik het vaakst doorgestuurd van fans. Ik denk dat ik het al een miljoen keer gezien heb. Dat is zo bizar."

Bange ster
In diezelfde YouTube-video vertelt collega Da'Vine Joy Randolph uit The Holdovers en The Lost City: "Ik kijk niet naar mezelf. Worden we daar wel beter in? Ik weet het niet. Ik heb die persoon opgebouwd en weer afscheid van genomen. Eigenlijk laat ik dat personage graag achter me."

Vervolgens vraagt Da'Vine aan Jenna, de ervaren 'horror-specialiste': "Eigenlijk is dit een perfecte vraag voor jou. Ik denk dat ik het horrorgenre wil proberen. Maar ik word snel bang in het echt. Is het eng om een enge film te filmen?"

Fenomenale actrice
Jenna is allerliefst als ze antwoordt: "Nee, ik denk dat je er fenomenaal in zult zijn, want take after take raak jij daar waarschijnlijk niet aan gewend. Het is niet eng, want er lopen demonen rond die Starbucks drinken enzo. Ook spugen mensen elkaar onder. Niks bijzonders eigenlijk."



NieuwsFilm

meest populair