Jenna Ortega legt haar keuze voor films uit: "Mensen hebben meer vreemde verhalen nodig"

Jenna Ortega legt haar keuze voor films uit: "Mensen hebben meer vreemde verhalen nodig"

Jenna Ortega praat over samenwerken met Tim Burton en het vervolg op Beetlejuice en Wednesday.

Jenna Ortega vindt het niet erg dat mensen bepaalde verwachtingen van haar hebben door haar droge personages. Ze zegt: "Ik ben van mezelf zo. Maar ik kan blij zijn bij een gesprek en net die ene droge opmerking maken en dan gaat het alleen nog maar om die grap."

Hier in een interview met Vanity Fair vertelt ze dat ze vroeger altijd met Tim Burton wilde werken en dat nu al jaren doet. De regisseur zit achter Wednesday en Beetlejuice. Door hun samenwerking vloog Jenna naar de top in Hollywood.

Vervolg op klassieker
De 21-jarige ster vertelt over het vervolg op de klassieke film over spoken: "Ik heb Beetlejuice altijd leuk gevonden en de film is steeds rond Halloween te zien. Er zijn altijd mensen gekleed zoals in die film. Daarom vind ik het geweldig dat er nu een vervolg komt."

Ze vervolgt met: "Mensen hebben het nodig om vreemde verhalen te zien. We moeten de jongere generatie die altijd op de telefoon zit in contact brengen met artistieke en creatieve ideeën. Hoe vreemder de film, hoe meer mensen het zullen zien."

Opnieuw opgebouwd
Jenna vertelt ook: "Voor Beetlejuice hebben ze Winter River opnieuw gebouwd. Ook het stadje Vermont werd in oude stijl aangekleed. De inwoners vonden dat geweldig en voor de oude cast was het een sentimenteel gebeuren."



Ook zegt ze over haar eigen ervaring: "Het was een groot feest om op de oude manier te werken. Ik heb in tijden Tim Burton niet zo blij gezien. Hij lachte van plezier achter de camera en klapte in zijn handen." Meer over Jenna volgt in de YouTube-video van Vanity Fair.

NieuwsFilm

meest populair