'Alien: Romulus' brengt team dat de originele 'Alien Queen' maakte

'Alien: Romulus' brengt team dat de originele 'Alien Queen' maakte

De filmmakers doen er alles aan om te zorgen dat de film trouw voelt aan het origineel.

De eerste trailer van Alien: Romulus wist afgelopen week hoge ogen te gooien met een sfeer die heel erg trouw voelt aan de originele Alien.

Regisseur Fede Álvarez dat de film niet alleen in sfeer aan moet voelen als het origineel. De titulaire xenomorph is zelfs gemaakt door het team dat aan de eerste film werkte.

Oude bekenden
"We hadden de juiste jongens omdat ze aan de originelen werkten" aldus Álvarez. "Voor sommige wezens hadden we die jongens nodig om de look vast te leggen en ze precies zo te maken als je ze in het verleden hebt gezien."

Over die oude 'jongens' zegt Alvarez het volgende: "als je naar wat beelden achter de schermen [van de originele film] kijkt, zie je ze daar alle drie zitten praten over hoe ze de Alien Queen hebben gebouwd. [Ik] heb mijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat ik ze allemaal kreeg."

Alien: Romulus
Alien: Romulus verschijnt vanaf 14 augustus in de bioscoop. De film heeft rollen weggelegd voor Cailee Spaeny, David Jonsson, Isabela Merced en meer. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair