Onder de indruk van 'Seven Kings Must Die' op Netflix? Dan mag je deze 3 stevige actiefilms niet missen

Onder de indruk van 'Seven Kings Must Die' op Netflix? Dan mag je deze 3 stevige actiefilms niet missen

Drie steengoede actiefilms op Netflix om meteen aan te zetten.

Op Netflix staat de historische actiefilm The Last Kingdom: Seven Kings Must Die uit 2023, een film die de serie The Last Kingdom afrond. Met een Rotten Tomatoes-score van 82 procent deed de film het goed bij de critici.

Het publiek kon zich ook prima vermaken met de film, aangezien Netflix meldde dat maar liefst 35,5 miljoen mensen Seven Kings Must Die zagen in de eerste week na de release. Hieronder drie films die je mogelijk ook goed vindt als je hebt genoten van Seven Kings Must Die.

Athena

Regie: Romain Gavras | Hoofdrollen: Alexis Manenti, Ouassini Embarek, Dali Benssalah | Kijk nu



Uren na de tragische dood van hun jongste broer onder niet verklaarde omstandigheden, zien drie familieleden hoe hun levens in chaos vervallen.

Hanna

Regie: Joe Wright | Hoofdrollen: Cate Blanchett, Saoirse Ronan, Eric Bana | Kijk nu



De tiener Hanna groeit geïsoleerd op en wordt getraind als huurmoordenaar. Ze verlangt naar een normaal leven, maar dan komt de CIA achter haar aan.

The King

Regie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Ben Mendelsohn, Joel Edgerton | Kijk nu



The King is het verhaal van King Henry V, die gespeeld wordt door Timothée Chalamet. Hal is prins en erfgenaam van de Engelse troon. Maar hij besloot ooit om zijn rug naar de kroon te keren en onder de mensen te leven. Als zijn tirannieke vader overlijdt, wordt hij tot King Henry V gekroond en moet hij het leven omarmen waaraan hij altijd heeft proberen te ontsnappen. De jonge koning moet zien te overleven in de gevaarlijke paleispolitiek, chaos en oorlog die zijn vader heeft achtergelaten. En ook de emoties uit zijn verleden, vooral zijn band met vriend en mentor John Falstaff (Joel Edgerton), een alcoholistische ridder, is daarin moeilijk.

NieuwsFilm

meest populair