Kind van Angelina Jolie en Brad Pitt lijkt rug naar haar moeder te keren

Kind van Angelina Jolie en Brad Pitt lijkt rug naar haar moeder te keren

De 17-jarige Shiloh wil bij haar vader gaan wonen, maar daar is Jolie niet blij mee.

Brad Pitt en Angelina Jolie vormden enige tijd een van de beroemdste koppels in Hollywood, maar de twee sterren zijn nu alweer meerdere jaren gescheiden. Toch halen ze af en toe nog eens de krantenkoppen. Nu is dat weer het geval.

Pitt en Jolie hebben samen 6 kinderen. De 17-jarige Shiloh woont nog bij haar moeder, maar wil nu toch de overstap maken naar haar vader. Een insider laat zich hier nu over uit en wat de ouders hiervan vinden.

De reden
Pitt woont op dit moment in de Los Feliz buurt in Los Angeles, waar hij in een villa woont ter waarde van maar liefst 8,3 miljoen dollar. De Once Upon a Time in Hollywood schijnt enorm blij te zijn dat zijn dochter bij hem wil intrekken.

Zo zegt de insider: "Shiloh is niet ontevreden of ongelukkig bij haar moeder, maar ze is bijna 18 en is aan iets anders toe. Ze heeft altijd al een enorm goede band gehad met Brad, die haar echt ziet als zijn 'little girl'".

Reactie
Jolie zou naar verluidt echter niet al te tevreden zijn met deze beslissing: "Ze vindt het jammer, maar ze weet dat Shiloh een jonge vrouw is die haar eigen beslissing kan en mag maken". Jolie woont echter maar enkele straten verderop, dus heel ver zal ze niet van haar dochter komen te zitten.



NieuwsFilm

meest populair