Wat is er met Kate Beckinsale aan de hand? Opname in ziekenhuis voor onbepaalde tijd

Wat is er met Kate Beckinsale aan de hand? Opname in ziekenhuis voor onbepaalde tijd

Kate Beckinsale, bekend van films als Total Recall en Underworld, is beroerd en voor onbepaalde tijd in het ziekenhuis.

Kate Beckinsale voelt zich beroerd en is voor onbepaalde tijd opgenomen in het ziekenhuis. Ze vertelt niet wat er met haar aan de hand is. Toch kiest de actrice uit Total Recall, Underworld en Van Helsing niet voor privacy.

Sterker nog: Ze deelt haar ellende met de hele wereld. Op haar Instagram staan meerdere foto's waarop ze uitrust of huilt of er moe uitziet. Ook is te zien dat haar hond en kat op bezoek mogen komen, evenals haar moeder.

Online trollen
Het wordt haar niet in dank afgenomen. Een kijker - of online trol - tikt venijnig: "Haar kat is dood en nu is de hond wel goed genoeg. Lieve help, ik wilde het niet naar je toe zenden. Negeer mijn bericht maar."

Hierop reageert Kate rustig met: "Mijn beide vaders zijn dood, dus mijn moeder is goed genoeg. Je had het bericht kunnen verwijderen als je echt niet wilde dat ik het zag. Je wilde me pijn doen. Maar dat heb ik al."

Zieke ouders
Volgens het artikel hier in Daily Mail is Kate Beckinsale gewoon op. Bronnen vertellen dat ze al tijden voor haar zieke moeder en stiefvader zorgde. Haar stiefvader is recent overleden, evenals haar lievelingskat. Ze is zelf eraan onderdoor gegaan, huilt oncontroleerbaar en moet nu op haar beurt rusten.



Kate heeft inmiddels de zielige berichten op haar Instagram verwijderd. Maar die zijn nog in hetzelfde artikel van Daily Mail hierboven te vinden. Ze deelde gisteren wel herinneringen aan vroeger.

NieuwsFilm

meest populair