Jean-Claude Van Damme is terug in actievolle trailer 'Darkness of Man'

Jean-Claude Van Damme is terug in actievolle trailer 'Darkness of Man'

De spierbundel uit België gaat voorlopig nog niet met pensioen...

JCVD, The Muscles From Brussels, Van Dammage, oftewel Jean-Claude van Damme, kondigde vorig jaar aan dat hij het acteren vaarwel ging zeggen. Wel staan er nog een aantal titels bij hem in de agenda.

Eentje daarvan is Darkness of Man waarvan onlangs de eerste trailer is verschenen die je uiteraard hieronder kunt bekijken. Van Damme doet gewoon weer waar hij goed in is. Niks nieuws, maar wel vermakelijk.

Het verhaal
De spierbundel speelt Russell Hatch, een Interpol-agent die de rol op zich neemt van vaderfiguur van Jayden (gespeeld door Emerson Min), de zoon van een informant die omkwam bij een mislukte routine-inval.

Jaren later merkt Hatch echter dat hij Jayden en zijn grootvader moet beschermen tegen een groep meedogenloze bendes. Hij deinst nergens voor terug om te vechten tegen iedereen die hem in de weg staat.

Voor de rest
Andere titels waarin we hem tot zijn pensioen nog kunnen bewonderen, zijn het waargebeurde drama Le Jardinier, de psychologische horrorfilm Silent Kill en de romantische comedy What's My Name. Nee joh, natuurlijk niet, ook dit worden stuk voor stuk alledrie keiharde actiethrillers!



NieuwsFilm

meest populair