Tom Cruise onder het bloed in actie voor 'Mission: Impossible 8'

Tom Cruise onder het bloed in actie voor 'Mission: Impossible 8'

De Cruiser doet waar hij goed in is en fans smullen ervan...

Ta! Ta! Ta! Ta! Ta! Ta! Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise delen online hun opwinding over acteur Tom Cruise die momenteel in Londen actief is voor de opnames van Mission: Impossible 8.

Het vervolg op Dead Reckoning - Part I bevat uiteraard scènes boordevol actie waarin Cruise en zijn bekende kompanen weer volop mogen sprinten om de wereld te redden van de kwaadaardige AI The Entity.

Andere naam dan 'Dead Reckoning - Part II'
En traditioneel rennen is dan ook precies wat het Hollywood-icoon doet. Diverse mensen zijn na afloop naar X (voormalig Twitter) gegaan om afbeeldingen en video's te posten en ons een eerste indruk te geven.

Klik hier op deze link om al het materiaal te bekijken via Movieweb en lees de gedachten en gevoelens die fans nu al hebben voor het achtste deel.

Iedereen terug, behalve Rebecca Ferguson(?)
Het is momenteel niet precies bekend waar de film over zal vertellen, maar gezien het feit dat dit project en diens voorganger aanvankelijk bedoeld waren als tweeluik, kunnen we ongetwijfeld verwachten dat het verhaal enkele nog niet afgeronde plotelementen zal gaan overnemen.



NieuwsFilm

meest populair