Liam Neeson legt uit waarom hij klaar is met de 'Star Wars'-franchise

Liam Neeson legt uit waarom hij klaar is met de 'Star Wars'-franchise

We hoeven niet veel te verwachten Acteur Liam Neeson vertelde onlangs waarom Star Wars-fans niet mogen verwachten Qui-Gon Jinn opnieuw in live-action te zien...

Hoewel hij om het leven kwam in gevecht met Darth Maul in Star Wars: The Phantom Menace, waren fans verheugd om Liam Neeson weer te zien in de slotaflevering van de serie Obi-Wan Kenobi.

Hij verscheen als Force Ghost voor zijn personage, de bekende Jedi Master Qui-Gon Jinn. Daarnaast was zijn stem nog te horen in Attack of the Clones, The Clone Wars, Tales of the Jedi en The Rise of Skywalker.

Zit er meer in de pijpleiding?
In een interview met ScreenRant vertelde de acteur over de volgende mogelijkheid van een nieuwe geanimeerde of live-action terugkeer naar de miljardenfranchise, maar zijn antwoord was niet bepaald hoopvol:

"Ik vond het erg leuk om weer met Ewan [McGregor] op de set te staan. We hebben 'The Phantom Menace' 26 jaar geleden opgenomen! Zou ik het opnieuw doen? Ik denk het eigenlijk niet. Te ******* oud, weet je?"

Marathon van alle negen delen
Om het 25-jarig jubileum van Episode I te vieren, brengen Disney Studio's en Lucasfilm The Phantom Menace opnieuw uit in de bioscopen vanaf mei. Zowel de film als de Obi-Wan-serie zijn via Disney+ te streamen.



NieuwsFilm

meest populair