3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Leave the World Behind (2023)
Regie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.



Okja (2017)
Regie: Joon-ho Bong | Cast: Ahn Seo-Hyung, Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, e.a. | Kijk direct
Een multinational wil het beste varkensvlees ter wereld op de markt brengen en schrijft een wedstrijd uit waarbij boeren worden uitgedaagd om supervarkens te fokken. Het winnende varken is Okja uit Zuid-Korea. De eigenaren, de tiener Mija en haar opa, willen het beest echter niet afstaan.



The Two Popes (2019)
Regie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a. | Kijk direct
Kardinaal Bergoglio reist vanuit Argentinië af naar het Vaticaan om paus Benedictus te vragen afstand te mogen doen van zijn kardinaalschap. Bergoglio is een grote criticaster van Benedictus' koers, maar in plaats van de tegenaanval te openen, besluit Benedictus Bergoglio deelgenoot te maken van zijn geheime plan: hij wil aftreden, en ziet Bergoglio als zijn ideale opvolger.



NieuwsFilm

meest populair