'Fast & Furious'-regisseur Justin Lin lijkt 'Spider-Man 4' te gaan maken

'Fast & Furious'-regisseur Justin Lin lijkt 'Spider-Man 4' te gaan maken

Naar verluidt wil Marvel graag samenwerken met de filmmaker die al de nodige blockbusters heeft geleverd.

Regisseur Justin Lin heeft al de nodige blockbusters gemaakt. Dankzij alle successen die hij heeft gekend lijkt hij nu zelfs een Marvel-film te mogen maken en ook niet de minste. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat Lin Spider-Man 4 voor zijn rekening zal nemen.

Lin, o.a. bekend van de nodige Fast & Furious-films maar ook van Star Trek Beyond, is naar verluidt een van de grote kanshebbers. Marvel wil maar wat graag samenwerken met de succesvolle regisseur.

Wat te verwachten
Een lange tijd was het onduidelijk of Tom Holland nog eens terug zou keren als Peter Parker/Spider-Man, maar blijkbaar gaat het hier toch van komen. Ook Zendaya zal normaal gesproken wederom te zien zijn als MJ.

De opnames van de blockbuster zullen na de zomer van start gaan, namelijk in september of oktober. Het is vooralsnog onduidelijk of Marvel enkel en alleen Lin wil strikken of dat hij deel uitmaakt van een handjevol regisseurs die kans maken op de film.

Holland
Holland liet zich nog niet zo heel lang geleden uit over een mogelijk nieuw deel: "Ik wil alleen doorgaan als we opnieuw een geweldige film kunnen leveren".


"De franchise wordt met elk hoofdstuk beter, dus dat wil ik beschermen. Als we met een nieuw verhaal komen moet het echt fantastisch zijn".

NieuwsFilm

meest populair