Goed nieuws voor tweede 'The Accountant' met een terugkerende Ben Affleck

Goed nieuws voor tweede 'The Accountant' met een terugkerende Ben Affleck

Jarenlang werd er gespeculeerd of er nu wel of niet een vervolg zou komen maar nu hebben we eindelijk een antwoord.

Ben Affleck heeft al de nodige actiefilms gemaakt, waaronder The Accountant. Deze film kwam uit in 2016. Er wordt al jarenlang gesproken over een tweede deel, waar we nu eindelijk weer eens wat goed nieuws over kunnen delen.

Het vervolg is nu namelijk officieel aangekondigd. Afgelopen maandag liet Amazon Studios en Afflecks eigen productiebedrijf, Artists Equity, weten dat de productie van The Accountant 2 nu van start is gegaan.

Team
Buiten Affleck werken er nog heel wat andere grote namen mee aan de blockbuster. Zo is de regie weggelegd voor Gavin O'Connor. Hij was eveneens verantwoordelijk voor het origineel maar wist ook hoge ogen te gooien met andere sterk onthaalde films als Warrior.

Niet alleen Affleck keert terug voor zijn rol. Ook J.K. Simmons, Jon Bernthal en Cynthia Addai-Robinson hebben getekend voor het vervolg. Zij waren eveneens te zien in het origineel.

Eerste kiekje
Op Instagram werd het allereerste kiekje van The Accountant 2 gedeeld. Het gaat hier echter enkel en alleen om een setfoto. Dit geeft dus nog niet al te veel prijs, maar het is wel goed nieuws voor de fans dat het vervolg er nu eindelijk daadwerkelijk gaat komen.



NieuwsFilm

meest populair