Opvolger van de hit 'Poor Things' krijgt trailer: Emma Stone in 'Kinds of Kindness'

Opvolger van de hit 'Poor Things' krijgt trailer: Emma Stone in 'Kinds of Kindness'

Regisseur Yorgos Lanthimos wist ons eerder te verrassen met The Lobster en The Favourite.

Regisseur Yorgos Lanthimos boekt met Poor Things een enorm succes. De fantasyfilm werd ijzersterk ontvangen, deed en doet het goed in de bioscopen en won vier Oscars, twee Golden Globes en vijf BAFTA's. Zijn volgende film Kinds of Kindness staat al gepland en nu is er de teaser trailer.

In Poor Things speelde Emma Stone de bekroonde hoofdrol en in Kinds of Kindness zal ze ook invulling geven aan een van de voornaamste personages. Andere rollen komen van Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie en Hunter Schafer.

Kinds of Kindness
Lanthimos kiest dit keer voor een anthologiefilm. Je krijgt dus meerdere verhalen te zien die met elkaar verbonden zijn door een bepaald thema. Bekendere films als Four Rooms, The French Dispatch en Sin City deden dit eerder.

In dit geval wordt de film omschreven als een "drieluikfabel". We zien een man die geen andere keuze heeft dan om controle te krijgen over zijn eigen leven, een politieagent die zijn vermiste vrouw ziet terugkeren als een ander persoon en een vrouw die opzoek is naar een specifiek iemand met speciale krachten en die voorbestemd is om een spirituele leider te worden.

Teaser trailer
Hieronder zie je via Searchlight Pictures de teaser trailer voor Kinds of Kindness, die gepland staat voor 21 juni 2024.



NieuwsFilm

meest populair