Dit wordt de volgende film van toptalent Timothée Chalamet

Dit wordt de volgende film van toptalent Timothée Chalamet

Hij gaat Bob Dylan spelen in de nieuwe biopic 'A Complete Unknown'.

Rijzende ster Timothée Chalamet gooit momenteel hoge ogen met Dune: Part Two. Zijn volgende grote film komt er echter ook alweer aan. En dat belooft een bijzondere te worden.

Hij gaat namelijk singer-songwriter Bob Dylan vertolken in de nieuwe film A Complete Unknown. Een film die logischerwijs over Bob Dylan zijn leven zal gaan.

Cast
Chalamet zal dus de hoofdrol gaan vertolken. Maar er doen meer grote namen mee. Zo speelt Edward Norton de rol van Pete Seeger, een artiest die Dylan hielp gedurende zijn carrière.

Verder zullen ook Boyd Holbrook, Elle Fanning, Monica Barbaro, Nick Offerman en P.J. Byrne in de biopic meespelen.

Verhaal
De film gaat dus over het leven van Dylan. De nadruk ligt op de grote doorbraak van Dylan in de muziekindustrie. Chalamet zou, net zoals in zijn recente film Wonka, zijn eigen zangwerk doen.


Vanwege de vele andere personages kan er veel worden gespeculeerd over mogelijke andere verhaallijnen, maar op dit moment is daar nog niets officieels over bekend. Het is nog even afwachten dus.

Makers
De regisseur van de muziekfilm is James Mangold. Een regisseur die garant staat voor goede films. Zo maakte hij eerder al films als Walk the Line en Logan.


Verder zijn er nog enkele andere namen bij het project betrokken, waaronder Bob Dylan zelf. Het is momenteel uitkijken naar een eerste trailer en de bekendmaking van de datum waarop de film te zien zal zijn. Tot die tijd is het afwachten.

NieuwsFilm

meest populair