Goed nieuws voor 'Chucky'-fans: Don Mancini bevestigt komst nieuwe film

Goed nieuws voor 'Chucky'-fans: Don Mancini bevestigt komst nieuwe film

De fictieve moordenaar Charles Lee Ray en zijn bedenker weten niet van ophouden...

Terwijl fans van de moordende speelgoedpop Chucky geduldig wachten op de terugkeer van seizoen drie van de serie met de laatste vier afleveringen, denkt maker Don Mancini al na over de toekomst.

Na jarenlang op het grote scherm in zeven films te hebben geleefd met wisselend succes, maakte Chucky pas drie jaar geleden de sprong naar de televisie en nu gaat hij misschien weer terug naar het witte doek.

Toch dat ruimte-avontuur?
In een interview bevestigde Mancini dat hij zich in de beginfase bevindt van het werken aan een nieuw project. Verdere details over wanneer dat zou kunnen gebeuren en of deze ontwikkeling nu betekent dat de tv-serie niet meer zal terugkeren voor meer afleveringen, zijn niet bevestigd.

"Net als iedereen in deze branche wil ik meer dingen doen. Ik bedoel, op dit punt is het mijn doel om te blijven werken. En wat mij ook aan het werk houdt, ik word er erg blij van en momenteel is en blijft dat Chucky".

Nostalgie vermengd met vernieuwing
Fans van het eerste uur weten dat, hoewel elk volgend hoofdstuk in de horrorfranchise fris bloed verwelkomt, er een uitgebreide continuïteit is die helemaal teruggaat tot Child's Play uit 1988. Dat is voor een groot deel te danken aan het feit dat Mancini niet alleen alles schreef, maar ook tweemaal regisseerde en sinds het begin de showrunner van de reeks is.

De eerste twee seizoenen van Chucky zijn nu beschikbaar voor streaming op twee verschillende platforms, namelijk zowel Peacock als Shudder.



NieuwsFilm

meest populair