Moet je blijven zitten na 'Godzilla x Kong: The New Empire' voor een hint naar de volgende film?

Moet je blijven zitten na 'Godzilla x Kong: The New Empire' voor een hint naar de volgende film?

We zijn de MonsterVerse aftercredits-scène inmiddels gewend, maar nu zit het toch anders.

De laatste tijd komen er de nodige artikelen langs over Godzilla x Kong: The New Empire, zoals de eerste recensies en de box-office voorspelling. Nu krijgen we weer te horen of we moeten blijven zitten voor een aftercredits-scène.

The New Empire is het volgende hoofdstuk in het MonsterVerse. In de voorgaande delen werden we op het einde vaak getrakteerd op een korte scène, die als een soort van teaser moet werken voor het vervolg.

Deze keer niet
Helaas zit zo'n moment niet in The New Empire. Ondanks het feit dat we in de blockbuster kennis maken met nieuwe monsters en Kaiju wezens die wel eens terug zouden kunnen keren in de toekomst, krijgen we ze niet nog te zien in een aftercredits-scène.

Het schijnt namelijk dat The New Empire een belangrijk hoofdstuk is in de MonsterVerse. Als de blockbuster sterk wordt onthaald, zal de studio soortgelijke films blijven maken. Als deze echter teleurstelt, is er een mogelijkheid dat ze een andere weg inslaan.

Scores
Sommige bioscoopgangers kunnen wel genieten van het actiespektakel, anderen vinden het verhaal te slap om het echt te kunnen appreciëren.


Filmcritici zijn dan ook streng en geven de blockbuster slechts een 56% op Rotten Tomatoes, maar de 'audience score' ligt met zijn 93% heel wat hoger.

NieuwsFilm

meest populair