'Terrifier 3' bevat één van de meest weerzinwekkende scènes uit de reeks

'Terrifier 3' bevat één van de meest weerzinwekkende scènes uit de reeks

Er zullen dus weer heel wat tere zieltjes gaan overgeven en flauwvallen...

Als je dacht dat Terrifier en Terrifier 2 misselijkmakend waren, dan heb je nog niks gezien. Dat is althans de belofte die de cast- en crewleden van het aankomende Terrifier 3 aan ons lijken te doen.

Regisseur en schrijver Damien Leone had voor het baanbrekende eerste deel een budget van ongeveer $55.000 dollar beschikbaar om mee te werken. Voor het vervolg steeg dit al naar ruim $250.000 dollar.

Dikke vette opbrengst
Toen deze een enorme hit was aan de bioscoopkassa's en daar meer dan $15 miljoen dollar verdiende, heeft Leone nu naar verluidt een paar miljoen dollar meegekregen om het derde deel te kunnen produceren.

Onlangs ging Leone naar zijn social media met een update: "Kan eerlijk zeggen dat we net één van de waanzinnig gruwelijkste scènes van de 'Terrifier'-franchise hebben gefilmd en je zult nooit geloven wie het niet aankon op de set. Het materiaal achter de schermen is hilarisch. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal zien!"

Vanaf oktober in de bioscoop
Art the Clown (opnieuw vertolkt door vaste acteur David Howard Thornton) zal dit keer chaos ontketenen onder de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze op kerstavond vredig slapen.



NieuwsFilm

meest populair