Chris Hemsworth troost Matt Damon bij tattoo sessie: Waar heb je anders vrienden voor?

Chris Hemsworth troost Matt Damon bij tattoo sessie: Waar heb je anders vrienden voor?

Matt Damon krijgt steun van Chris Hemsworth tijdens het zetten van een nieuwe tattoo voor de Oscars.

Daar heb je vrienden voor, moet Matt Damon laatst gedacht hebben. De acteur uit Ford vs Ferrari en Jason Bourne is kennelijk niet altijd een held.

Gelukkig heeft de 53-jarige ster gedurende zijn filmcarrière goede vrienden opgedaan. Als Ben Affleck niet in de buurt is, is Chris Hemsworth, de acteur uit Thor: Love and Thunder en Extraction dat wel. En dat is wel prettig als je een nieuwe tatoeage wilt, maar het nog niet vaak hebt gedaan.

Troost van een vriend
Op het Instagram-account van tattoo artist Trudy Lines Tattoo is dan ook te zien dat Matt moed wordt ingesproken door maatje Chris. Matt ligt op een bank, terwijl Chris zijn hand vasthoudt en een andere hand op zijn voorhoofd legt. Het is waarschijnlijk een grapje, maar een troost is zo'n vriend wel.

De gezinnen van Matt en Chris kunnen goed met elkaar overweg en gaan wel eens samen op vakantie. Op een afstandje kijken hun vrouwen dan ook op hun gemak toe. Matt is overigens niet de enige die een tattoo krijgt die dag. Ook Chris en zijn vrouw, actrice Elsa Pataky, liggen op hun beurt op de bank.

Mooie herinneringen
De nieuwe tattoo van Chris is prachtig. Het bijzondere resultaat van Elsa is ook te zien in de fotoserie. Naar de resultaten van Matt en Luciana is het gissen, want zij houden alles liever privé. De tattoo artist schrijft erbij dat de tattoos voor de Oscars-uitreiking werden gezet.



NieuwsFilm

meest populair