'Ready Or Not 2' vindt regisseur en hoofdrolspeelster Samara Weaving keert terug

'Ready Or Not 2' vindt regisseur en hoofdrolspeelster Samara Weaving keert terug

Nog geen woord over het plot, maar wel een regisseur die op het punt staat te tekenen...

In 2019 verscheen Ready Or Not waarin Samara Weaving de rol speelde van Grace Le Domas, een vrouw die werd geteisterd door de vreselijke familie van haar man op de avond van hun huwelijk.

Nu meldt 'The InSneider' dat er een vervolg in de maak is en dat deze naar verluidt geregisseerd gaat worden door Adam Robitel. Hij was eerder verantwoordelijk voor de Escape Room-films en Insidious: The Last Key.

Mogelijkheden qua verhaal
In het eerste deel stierf vrijwel iedereen behalve Grace, dus het is afwachten wat haar nieuwe verhaal wordt, maar de horrorkomedie introduceerde een vloek waar de familie heilig in geloofde, dus er zal wel een uitgebreidere tak komen, vastbesloten om de zaken recht te zetten.

Een vervolg leek meer een kwestie van "wanneer" nadat destijds het budget bijna tien keer werd terugverdiend. Originele makers Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin zijn inmiddels druk met andere projecten.

Wedstrijdje gewonnen
Hoewel de kritische reacties minder positief waren, scoorde Robitel in 2019 aan de box-office wel stukken beter toen Escape Room $155 miljoen dollar opbracht tegen een budget(je) van slechts $9 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair