'Thundercats'-film wordt "100% getrouw" aan de tekenfilmserie uit de jaren '80

'Thundercats'-film wordt "100% getrouw" aan de tekenfilmserie uit de jaren '80

Voor regisseur Adam Wingard (Godzilla x Kong: The New Empire) is dit zijn ultieme droomproject.

Adam Wingard staat deze week volop de pers te woord in het kader van de release van Godzilla x Kong: The New Empire, maar veel fans vragen zich af hoe het staat met zijn geplande Thundercats-film.

Tijdens een gesprek met Screen Rant liet Wingard blijken dat er nog steeds gewerkt wordt aan het script van zijn droomproject en dat deze zeer trouw zal zijn aan de populaire tekenfilmserie uit de jaren '80.

Jaren '80 boven alles
Wingard zei er het volgende over:

"Mijn versie wordt 100% trouw aan de jaren '80-versie. Ik heb de reboot-anime gezien, maar de jaren '80-versie is voor mij Thundercats, en daar wil ik me op baseren. Ik was op de middelbare school zo gek van Thundercats dat ik een script van 270 pagina's schreef. Het was mijn grootste droom om een Thundercats-film te maken, en nu heb ik de mogelijkheid om die droom uit te laten komen."

De ultieme Thundercats-look
Wingard bleef erop hameren dat hij niet zijn eigen look wil geven aan de personages uit Thundercats, maar dat hij juist volledig trouw wil blijven aan de jaren '80-look in een live-action film:

"Toen mijn droom begon, was dat ver voor de anime-versie. Als Thundercats gemaakt wordt, en dat hoop ik heel erg, dan gebruik ik de exacte ontwerpen uit de jaren '80. Ik hou van die ontwerpen."

Maar wanneer?
Onlangs liet Wingard ook weten hoe ver het precies staat met de Thundercats-film:

"Simon Barrett en ik werken nog steeds aan het script. We hadden onze laatste versie af net toen we moesten beginnen met Godzilla x Kong en moesten al het andere werk stilleggen. Nu werken we er weer actief aan. Het is voor mij een van de hoogste prioriteiten."

NieuwsFilm

meest populair