De 3 meest opvallende films die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 meest opvallende films die Netflix deze week heeft toegevoegd

De streamingdienst heeft ook deze week weer uitgepakt met een aantal grote titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Expendables 4 (2023)
Regie: Scott Waugh | Cast: Jason Statham, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone, e.a. | Kijk direct
Vers bloed, ervaren strijders, één missie. Wanneer terroristen kernwapens weten te stelen van een vrachtschip, is de wereldvrede in groot gevaar. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, worden de Expendables - een groep van elitehuurlingen - ingeschakeld om samen een bikkelhard front te vormen tegen deze ongekende dreiging.



The Equalizer 3 (2023)
Regie: Antoine Fuqua | Cast: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea, e.a. | Kijk direct
Robert McCall probeert een nieuw leven op te bouwen in een mooi kustplaatsje in Italië, maar vindt het moeilijk zijn verleden achter zich te laten. Wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door de lokale maffia, besluit hij hen aan te pakken. Daarop begint een heftige strijd.



Glass (2019)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, e.a. | Kijk direct
De schoorvoetende superheld David Dunn jaagt samen met zijn zoon op de gespleten seriemoordenaar The Horde. Tijdens hun confrontatie worden ze opgepakt en afgevoerd naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ook Dunns oude vijand Mr. Glass opgesloten blijkt te zitten. Daar probeert de geheimzinnige psychologe Ellie Staple te bewijzen dat de superkrachten van de drie slechts zijn ingebeeld.



NieuwsFilm

meest populair