Deel LOTR-cast in The Hobbit?

Volgens het filmvakblad Variety zouden de makers van The Hobbit voorafgaande contacten hebben gelegd met ten minste drie acteurs uit de The Lord of the Rings-trilogie, wiens personages ook in The Hobbit aan bod zullen komen: Viggo Mortensen (Aragorn), Ian McKellen (Gandalf) en Andy Serkis (Gollum).

Binnenkort gaat The Hobbit in pre-productie. Naar alle verwachting zullen LOTR-scenaristen Fran Walsh en Philippa Boyens het script verzorgen. Regisseur Guillermo del Toro liet zich al ontvallen dat hij het liefst verder zou werken met de acteurs die de corresponderende rollen hebben opgenomen in LOTR. Normaal worden de knopen definitief doorgehakt in de loop van volgende week. "Veel zal afhangen van hun beschikbaarheid en bereidwilligheid," aldus Del Toro.

Del Toro is ook benaderd om het aankomende Hater te regisseren, maar zal uiteindelijk enkel de productie (samen met Mark Johnson) op zich nemen. "The Hobbit is een monumentale opdracht, en ik wil niets doen dat mijn aandacht daarvan zou kunnen afleiden."



NieuwsFilm

meest populair