3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Gladiator (2000)
Regie: Ridley Scott | Cast: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, e.a. | Kijk direct
De Romeinse generaal Maximus wordt verraden door de corrupte nieuwe keizer Commodus. Maximus weet op het nippertje te ontsnappen, belandt in een slavenkamp en keert uiteindelijk als gladiator terug naar Rome. In het Colosseum gaat hij de ultieme confrontatie aan met Commodus.
 

 
The Revenant (2015)
Regie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.
 

 
tick, tick... BOOM! (2021)
Regie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra ShippVanessa Hudgens, e.a. | Kijk direct
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.
 


NieuwsFilm

meest populair