De carrière van de controversiële Ezra Miller lijkt nu toch echt voorbij

De carrière van de controversiële Ezra Miller lijkt nu toch echt voorbij

Hij is geruisloos geschrapt uit het enige project waar hij nog aan verbonden was...

Even leek het erop dat de veelbelovende carrière van Ezra Miller de afgrond in zou glijden "dankzij" talloze controverses. Toch slaagde Miller erin om aan boord van het project The Flash te blijven.

Oké, dat werd dan ook wel gelijk één van de grootste flops voor DC Studios, maar liet wel zien dat er op de een of andere manier nog steeds (enige) steun was voor Miller binnen de keiharde filmindustrie.

Andere kijk op hem
Maar nu lijkt diens carrière toch echt voorbij, aangezien de serie Invincible het aandeel van Miller stilletjes heeft verwijderd. De 31-jarige acteur was eerder gecast in een stemmenrol als het personage D.A. Sinclair.

Terwijl hij in het eerste seizoen de gekke wetenschapper vertolkte met een voorliefde om mensen te veranderen in gehoorzame cyborgische zombiesoldaten, heeft Eric Bauza de rol overgenomen. Miller heeft het personage tot zover in het nieuwe seizoen slechts in één aflevering geuit.

In de vergetelheid raken
Miller heeft bijna veel te veel controverses, arrestaties en ronduit vreemd vertoond gedrag om hier op te noemen. Daarvoor kan je beter de onderstaande video WTF Happened to Ezra Miller? van Joblo bekijken.NieuwsFilm

meest populair