Eerste beelden uit opvallende spin-off van 'The Little Mermaid'

Eerste beelden uit opvallende spin-off van 'The Little Mermaid'

De nieuwe animatieserie brengt een grote verandering met zich mee voor de slechte Ursula.

Na het succes van de live-action The Little Mermaid komt Disney Junior met een animatieserie voor de allerkleinsten, genaamd Ariel.

De eerste beelden van de serie zijn nu online verschenen, maar ze brengen nogal wat controverse met zich mee. Een deel daarvan bestaat uit dezelfde klachten als toen Halle Bailey werd gecast in de film, maar niet allemaal.

Ursula is goed?
De teaser (die je hieronder kunt zien) onthult het personage Ursula namelijk niet als een slechterik, maar als een heldhaftig personage. Ze is te zien als de vrolijke tante van Ariel die de jonge kinderen in de serie magie leert.

Dit staat in scherp contrast met de kwaadaardige Ursula zoals we haar kennen in de films. In de live-action versie werd de klassieke Disney-slechterik nog gespeeld door Melissa McCarthy. Hier is ze dus goed.

Ariel
Ariel is niet direct verbonden aan de films, maar er duidelijk wel op geïnspireerd. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar de serie moet in de zomer van dit jaar nog verschijnen op de kanalen van Disney.NieuwsFilm

meest populair