Carey Mulligan weet dat ze niet meer de jongste is: Voor 'Maestro' veel make-up nodig

Carey Mulligan weet dat ze niet meer de jongste is: Voor 'Maestro' veel make-up nodig

Carey Mulligan deelt haar uitgebreide beauty routine in Vogue video en grapt over impact op oudergesprek.

Carey Mulligan valt op met haar acteertalent. De 38-jarige actrice schittert sinds haar start onverminderd in goede films als Maestro, Saltburn en Spaceman.

Oud is Carey nog lang niet. Maar ze komt er voor uit dat ze niet meer de jongste is. In de YouTube-video van Vogue vertelt de ster dat haar gezichtsverzorging best veel tijd kost, maar dat het een moment van ontspanning is voor haar. Het hoort bij haar vak.

Geen drastische stappen
Carey vertelt dat ze blij is met de rollen die ze krijgt, want daarbij is wel wat make-up nodig, maar niet dat drastische als bij Maestro. Voor die film moest haar personage van ongeveer een 25-jarige naar een veel ouder iemand toe. Dat kostte wel wat planning en een hoop uren in de make-up stoel.

Carey grapt over de rust die ze heeft voor haar dagelijkse routine, want ze hoeft even niets. Ook laat zij een duur cadeautje zien. Ze kocht een geavanceerd laserapparaat vlak voor een Oscars-uitreiking. Het apparaat helpt haar huid zichtbaar te verbeteren.

Een vlot mens
Al kletsend verandert Carey in een mooie, vlotte moeder. Daar ze een gesprek op school heeft, vindt ze het extra belangrijk er goed uit te zien. Ze grapt: "Kijk me er eens netjes uitzien voor een oudergesprek. Het kan impact hebben op de studie van mijn kind, weet je."NieuwsFilm

meest populair