3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van horror tot biopic: deze goede films kijk je nu op streaming.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

It (2017)
Regie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, e.a. | Te zien op: Prime Video
Het slaapstadje Derry wordt eens in de zevenentwintig jaar geconfronteerd met een helleploert, die leeft van de fobieën van kinderen. Een groep heldhaftige sukkeltjes neemt het op tegen het monster, dat dikwijls als clown verschijnt. Daarvoor moeten ze echter wel hun grootste angsten zien te overwinnen.Jackie (2016)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Natalie Portman, Greta Gerwig, John Hurt, e.a. | Te zien op: Videoland
Na de moord op haar man John F. Kennedy, richt heel de wereld zijn blik op de charismatische presidentsvrouw Jackie Kennedy. Ze is een vrouw in rouw, maar moet zich tegelijkertijd sterk zien te houden om het geschokte land gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot en zichzelf hoog te houden.The Hand of God (2021)
Regie: Paolo Sorrentino | Cast: Filippo Scotti, Toni Servillo, Teresa Saponangelo, e.a. | Te zien op: Netflix
De Italiaanse tiener Fabietto groeit op in Napels. Daar heeft hij een prima jeugd, al is niet alles perfect. Op een dag wordt zijn leven op z'n kop gezet. Eerst door de komst van voetballegende Maradona en daarna door een bizar ongeluk waarbij zijn ouders om het leven komen. Fabietto worstelt met de vraag of dit alles toeval is of het werk van een hogere macht.


 

NieuwsFilm

meest populair