Rebel Wilson haalt keihard uit naar haar eigen film 'The Brothers Grimsby'

Rebel Wilson haalt keihard uit naar haar eigen film 'The Brothers Grimsby'

De actrice zegt dat ze vanwege haar uiterlijk en gewicht belachelijk werd gemaakt.

Vorige week kwam er nog een artikel langs over Rebel Wilson, die het in haar autobiografie heeft over een 'gigantische eikel' die haar boek probeert tegen te houden. Nu komt de actrice wederom met nieuwe informatie.

Wilson, o.a. bekend van Jojo Rabbit, kan het niet bepaald goed vinden met Sacha Baron Cohen, voornamelijk bekend van Borat. De twee acteurs werkten samen aan de film Brothers Grimsby, maar dit was volgens de actrice allesbehalve een leuke ervaring.

Opnames
In haar autobiografie beweert Wilson dat Cohen zich gedroeg als een bullebak. Zo zou de acteur haar hebben gedwongen dingen te doen die niet in het script stonden, zoals een naaktscene opnemen. Nu deelt Wilson meer informatie over de Brothers Grimsby.

Tijdens een recent interview zegt de actrice het volgende: "De kostuums die voor mij werden uitgekozen waren expres zo dat je al mijn cellulites zag. Ook wilden ze de dikste delen van mijn lichaam laten zien, zodat hier grapjes over gemaakt zouden kunnen worden".

Anders
Wilson vervolgt: "Ik snap best dat je in komedie kan lachen om iemand vanwege zijn of haar uiterlijk, maar om iemand echt te degraderen en zelfs te humiliëren is iets heel anders..." Vandaag de dag ziet de actrice er héél anders uit.NieuwsFilm

meest populair