Voormalig kindster Anna Paquin juicht vroege acteerambities van tweeling met Stephen Moyer toe

Voormalig kindster Anna Paquin juicht vroege acteerambities van tweeling met Stephen Moyer toe

Anna Paquin, bekend van X-Men, deelt haar kijk op acteren en bescherming van haar kinderen.

Anna Paquin is vooral bekend van haar rol in meerdere X-Men-films. Maar de nu 42-jarige actrice was als kind al te zien in films als The Piano.

De ster heeft inmiddels een gezin. Ze is getrouwd met de 54-jarige acteur Stephen Moyer uit Concussion en Uprising. Anna en Stephen spelen samen in True Blood. Het stel heeft een tweeling van 11 jaar oud.

Ook acteren
Anna heeft een nieuwe film uit, A Bit of Light, geregisseerd door Stephen. In gesprek met People vertelt Anna dat ze haar kinderen zoveel mogelijk weghoudt van social media. Gelukkig kost dat nog geen moeite, want haar Charlie en Poppy tonen nog geen belangstelling - ook niet in acteren.

Anna vertelt hier aan People: "Ik denk dat het belangrijk is hen zo veel mogelijk af te schermen, zodat ze jong kunnen zijn zonder dat hun leven gedocumenteerd staat. Maar als ze in de gelegenheid zijn om te acteren met geweldige mensen, waarom niet?"

Buitengewone mensen
Anna won een Oscar toen ze 11 jaar oud was. Ze zei: "Kijk wat ik gedaan heb. De mensen die ik daardoor heb leren kennen zijn buitengewoon. Maar ik ben zelf altijd erg gesteld op mijn privacy. Dat gestaar naar me vind ik niets. Kom dus niet aan mijn welpjes."In de YouTube-video van Netflix vertelt Anna meer over haar carrière.

NieuwsFilm

meest populair