'Wonder Woman'-actrice over geschrapte derde film: "Werd heel belangrijk"

'Wonder Woman'-actrice over geschrapte derde film: "Werd heel belangrijk"

Na het floppen van Wonder Woman 1984 lijkt het er niet op dat we Gal Gadot nog gaan terug zien als Wonder Woman.

Voormalig Wonder Woman-actrice Lynda Carter heeft er vrede mee dat er geen derde film lijkt te komen in de DC-franchise, waarvan de twee verschenen films werden gemaakt door Patty Jenkins.

Het eerste deel werd met ontzettend veel lof ontvangen en bracht behoorlijk wat geld binnen voor Warner Bros., de tweede film, Wonder Woman 1984, deed het echter een stuk minder met een box-office resultaat van slechts 169 miljoen dollar wereldwijd.

Wat had kunnen zijn
Het is dan ook logisch dat Warner Bros. terughoudend is met het maken van een Wonder Woman 3. Maar wat de reeks vooral de das lijkt te hebben omgedaan, is het feit dat er een nieuw regime is bij Warner Bros. en DC.

Toen Carter werd gevraagd naar het uitblijven van een derde deel, deelde ze iets over wat we hadden kunnen verwachten van de film: "Wonder Woman 3 zou heel interessant zijn geworden en over iets belangrijks zijn gegaan. Niet een typische superheldenfilm dus."

Franchise met geschiedenis
Carter speelde in de jaren '70 met veel succes Wonder Woman in een serie over de superheld. Ze had daarnaast een cameo in de eerste film als Asteria, een legendarische Amazon-strijder.En hoewel een nieuwe film over Wonder Woman er voorlopig niet lijkt te komen, zou DC wel werken aan een nieuwe serie over Paradise Island, de thuishaven van Diana Prince.

Wel een serie?
Hoe die serie eruit moet komen te zien is nog onduidelijk, maar het is wel duidelijk dat regisseur Jenkins er niet bij betrokken is.De twee bestaande Wonder Woman-films zijn te streamen via HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair