'Er is één ding waar ik niet voor kan zitten', zegt 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown

'Er is één ding waar ik niet voor kan zitten', zegt 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown kijkt geen films vanwege haar concentratieproblemen, terwijl haar verloofde een groot filmliefhebber is.

Stranger Things-ster Millie Bobby Brown heeft onlangs een verrassende bekentenis gedaan. De actrice vertelde dat ze zelf helemaal geen films kijkt.

De 20-jarige ster vertelde in een recent interview dat ze zich niet kan voorstellen hoe mensen films kijken, omdat ze zich niet zo lang kan focussen. Ze voegde eraan toe dat ze zelfs niet "graag zit" voor haar eigen films.

Hoe lang zitten?
Brown moet het vaak uitleggen: "Ik kijk geen films. Mensen komen naar me toe en zeggen: 'Je moet echt deze film kijken, het zou je leven veranderen.' En dan denk ik: 'Hoe lang moet ik daar dan zitten?'"

En zoals wel vaker trekken tegenpolen elkaar aan, want haar verloofde, Jake Bongiovi, is de "de grootste filmliefhebber. Hij zit gewoon de hele dag films te kijken. En dat kan ik niet. Dat is het enige waar ik niet voor kan gaan zitten."

Damsel uitdagingen
Hoewel het voor veel acteurs een uitdaging is om zichzelf terug te zien op het grote scherm, zijn er zeker niet veel die helemaal niet van films houden.


Momenteel is Brown te zien in de nieuwe Netflix-film Damsel. Recent vertelde ze bij Jimmy Fallon dat ze bijzonder veel moeite had met de stunts voor de film.

NieuwsFilm

meest populair