Nu te zien: bizarre, surrealistische film 'Conann' vol erotiek en geweld

Nu te zien: bizarre, surrealistische film 'Conann' vol erotiek en geweld

Conans leven in verschillende stadia wordt getoond met een andere esthetiek en ritme, van het Sumerische tijdperk tot de nabije toekomst.

Conann is de nieuwe film van surrealistisch filmmaker Bertrand Mandico. Mandico herdenkt in zijn nieuwste film het fantasy-personage Conan The Barbarian.

De derde langspeler van Mandico ging in première op het Filmfestival van Cannes in de Un Certain Regard-sectie. Opnieuw gebruikt hij fantasy-elementen om een genderfluïde wereld en personages te creëren.

Plot
Rainer, een hond uit de onderwereld, zwerft door dieptes en afgronden en vertelt het verhaal van de zes levens van Conann. Ze wordt, doorheen verschillende tijdperken en mythes, voortdurend ter dood gebracht door haar eigen toekomst.

Van haar jeugd, als slaaf van Sanja en haar barbaarse bende, tot haar toetreding tot de hoogste regionen van wreedheid die zich aan de rand van onze wereld bevinden.

Trip
In de trailer zien we dat deze film een bevreemdende koortsdroom gaat worden die sterk doet denken aan Mandy, maar dan uit een vrouwelijk perspectief.


Conann is vanaf 4 april te zien in de filmhuizen.

NieuwsFilm

meest populair