'The Strangers: Chapter 1' krijgt zijn eerste personageposters

'The Strangers: Chapter 1' krijgt zijn eerste personageposters

Maak kennis met het trio dat je nooit voor je deur aan wilt treffen...

De iconische moordenaars uit The Strangers (2008) worden door studio Lionsgate nieuw leven ingeblazen voor een hele trilogie van films, binnenkort te beginnen met The Strangers: Chapter 1.

En hoewel de slachtoffers in eerdere inzendingen een blijvende indruk op het publiek hebben achtergelaten, zijn de gemaskerde griezels uiteindelijk natuurlijk de echte sterren van de show die we het liefst willen zien.

Bekijk hieronder drie affiches
Nu zijn er posters voor ieder van hen uitgebracht. Waarschijnlijk zal dit eerste deel de enge figuren niet al te veel belichten, maar er zijn wel bijnamen als 'Dollface', 'Pin-Up Girl' en 'Scarecrow' onthuld.


Een jonge vrouw begint een nieuw leven met haar verloofde. Tijdens een roadtrip in een afgelegen vakantiehuis in het bos worden ze plotseling zonder waarschuwing of reden aangevallen door een mysterieuze bende gemaskerden.

Vanaf mei in de bioscoop
De aankomende horrorfilm is geschreven door Alan R. Cohen en Alan Freedland en geregisseerd door Renny Harlin. De hoofdrollen worden gespeeld door Madelaine Petsch, Froy Gutierrez en drie... vreemlingen.NieuwsFilm

meest populair