'Kingdom of the Planet of the Apes' krijgt geheel nieuwe uitgebreide IMAX-trailer

'Kingdom of the Planet of the Apes' krijgt geheel nieuwe uitgebreide IMAX-trailer

Krijg een supergrote blik op het nieuwe avontuur...Krijg een supergrote blik op het nieuwe avontuur...

Het vervolg Kingdom of the Planet of the Apes zou de grootste inzending kunnen zijn die we ooit hebben gezien met een trailer die een glimp geeft van de opwinding die het publiek te wachten staat.

Om bioscoopgangers de meest meeslepende ervaring te bieden die je je maar kunt voorstellen, gaat het volgende deel naar de IMAX-theaters, de beste manier is om fans een meer dan levensgroot avontuur te bezorgen.

Bombastische schaal
Je kunt deze uiteraard hieronder bekijken. Regisseur Wes Ball (The Maze Runner) blaast nieuw leven in de wereldwijde, epische franchise die zich meerdere generaties in de toekomst afspeelt na het bewind van Caesar.

Apen zijn nu de dominante soort die harmonieus met elkaar leeft en mensen zijn gereduceerd tot een leven in de schaduw. Terwijl een tirannieke aapleider zijn imperium opbouwt, zal een jonge aap een reis ondernemen die ervoor zorgt dat hij alles wat hij over het verleden weet in twijfel trekt en keuzes maakt die de toekomst zullen bepalen.

Vanaf mei in de bioscoop
Het nieuwe deel is de tiende titel in de reeks sinds de start van Planet of the Apes in 1968. Die debuutfilm leverde vier sequels op. In 2001 werd er een tevergeefse poging gedaan het concept te rebooten door Tim Burton. Pas in 2011 sleepte het drieluik Rise-Dawn-War de serie weer uit het slop.NieuwsFilm

meest populair