De Joker is terug! Eerste officiële poster 'Folie à Deux' van Todd Philips

De Joker is terug! Eerste officiële poster 'Folie à Deux' van Todd Philips

Nog meer goed nieuws, want de eerste trailer volgt volgende week!

Het is alweer vijf jaar geleden dat regisseur Todd Philips hoge ogen wist te gooien met Joker, waarin Joaquin Phoenix in de huid kruipt van Batmans aartsvijand oftewel 'the Clown Prince of Crime'. Nu deelt Philips de eerste poster van het vervolg.

Lange tijd werd gedacht dat er nooit een betere Joker zou komen dan Heath Ledger. Eerlijk is eerlijk, dit is een monumentale taak, aangezien de acteur geweldig was in The Dark Knight, maar ook Phoenix was grandioos in Joker.

Terugkeer
Beide acteurs wonnen dan ook een Oscar voor hun glansrollen, maar Phoenix keert zelfs terug. Het vervolg, genaamd Joker: Folie à Deux, zal wel heel anders uit komen te zien dan het origineel. Het gaat hier namelijk om een musical.

Phoenix staat er echter niet alleen voor. Hij zal namelijk worden bijgestaan door Lady Gaga, natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar zij maakte ook al indruk in A Star is Born en House of Gucci. Gaga neemt het stokje over van Margot Robbie en speelt de iconische Harley Quinn.

Poster
Philips deelt nu een poster van zijn blockbuster waarop zijn twee hoofdrolspelers staan, maar daar blijft het niet bij. De filmmaker zegt dat de trailer snel zal volgen. Deze komt namelijk over precies een week uit! Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande poster.NieuwsFilm

meest populair