Sciencefictionverhaal 'I Am Number Four' krijgt een nieuwe verfilming

Sciencefictionverhaal 'I Am Number Four' krijgt een nieuwe verfilming

Het populaire boek van James Frey en Jobie Hughes krijgt een gloednieuwe remake!

Goed nieuws voor fans van sciencefictionverhalen: er is een nieuwe boekverfilming in de maak. Het gaat om een remake van James Frey en Jobie Hughes' boek I Am Number Four.

I Am Number Four is een verhaal over een jonge alien genaamd John Smith. Hij is als een van de negen kinderen richting aarde gestuurd om te ontsnappen aan zogenaamde Mogadorians.

Boekverfilming
De tiener heeft ook een aantal speciale krachten die hij heeft ontwikkeld. Die heeft hij hard nodig, want alle negen kinderen worden op volgorde vermoord en na de eerste drie is John het volgende slachtoffer.

Het verhaal komt uit het gelijknamige boek van James Frey en Jobie Hughes uit 2010. Het is niet de eerste keer dat er een film van verscheen.

Nog een remake
In 2011 kwam I Am Number Four met Alex Pettyfer en Dianna Agron namelijk uit. Dat beviel zo goed (op slechte reviews na) dat er nu nóg een remake van in de maak is.



Volgens Frey zijn de makers van hitserie Wednesday zelfs bezig met de remake op dit moment: "We zitten middenin het proces en ik kan nog niet zeggen of het er écht zal komen, maar er werken een aantal geweldige mensen aan die het proberen waar te maken." Dat vertelde hij in een gesprek met SFF Gazette.

NieuwsFilm

meest populair