Bambi brult en beukt erop los in eerste trailer 'Bambi: The Reckoning'

Bambi brult en beukt erop los in eerste trailer 'Bambi: The Reckoning'

Éen van de minstens twee titels met het thema die dit jaar uitkomen...

Het begon als een slechte C-grap, maar inmiddels lijkt het Poohniverse, waarin geliefde Disney-figuurtjes in gruwelijke moordmachines veranderen, serieus iets om in de gaten te houden.

Projecten worden uit de grond gestampt sinds bekende personages in rap tempo in het publieke domein belanden. Sommige creatieve talenten zijn er als de kippen bij om hier een campy horrorfilm over te maken.

Zelfde verhaal, andere insteek
Zo hebben we al twee Winnie the Pooh: Blood and Honey-delen en binnenkort is het schattige hertje Bambi aan de beurt met aan de ene kant Bampire en aan de andere kant Bambi: The Reckoning.

Van laatstgenoemde is nu een eerste teaser trailer uitgegeven. Het verhaal volgt een moeder en haar zoon die in een auto-ongeluk terechtkomen en al snel worden opgejaagd door de gemene eland-achtige Bambi die wraak wil nemen op een groep jagers die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn moeder. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

Monsters Assemble
Alles moet uiteindelijk toewerken naar een soort 'Avengers' climax waarin verschillende Disney-figuurtjes een bloedbad aanrichten. Zo staan er ook nog verhalen over Peter Pan, Pinocchio en Doornroosje op de planning.



NieuwsFilm

meest populair