Algemeen

Meer details Terminator 4

door FilmTotaal op 23.05.2008 om 15:23 in Algemeen
De opnames van het volgende deel in de Terminator reeks gaat bijna van start dus vond Warner Bros. het een mooi moment om via een persbericht wat meer details over het plot en de cast naar buiten te brengen.

"In the highly anticipated new installment of "The Terminator" film franchise, set in post-apocalyptic 2018, Christian Bale stars as John Connor, the man fated to lead the human resistance against Skynet and its army of Terminators. But the future Connor was raised to believe in is altered in part by the appearance of Marcus Wright (Sam Worthington), a stranger whose last memory is of being on death row. Connor must decide whether Marcus has been sent from the future, or rescued from the past. As Skynet prepares its final onslaught, Connor and Marcus both embark on an odyssey that takes them into the heart of Skynet's operations, where they uncover the terrible secret behind the possible annihilation of mankind."

Het vierde deel van de Terminator wordt een herstart van een nieuwe trilogie. Christian Bale (The Dark Knight) zal de rol van John Connor op zich nemen maar het is nog onzeker wie de Terminator gaat spelen. Het aanhoudende gerucht is dat dit Josh Brolin (No Country for Old Men) wordt.

De Amerikaanse première is op 22 mei 2009.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deddiekoel

Avatar

Waarom moet de terminator er uberhaubt menselijk uit zien?
In deel 1 moest hij een levendvlees laagje hebben omdat hij anders niet door de tijd kon reizen. De Terminator uit 2 en 3 deed het alleen om niet op te vallen. Voor dit deel is er geen noodzaak. Daarnaast zag je in de toekomst beelden altijd de naakte T800's...

Bogey_Dope

Avatar

Deddiekoel "Waarom moet de terminator er uberhaubt menselijk uit zien?
In deel 1 moest hij een levendvlees laagje hebben omdat hij anders niet door de tijd kon reizen. De Terminator uit 2 en 3 deed het alleen om niet op te vallen. Voor dit deel is er geen noodzaak. Daarnaast zag je in de toekomst beelden altijd de naakte T800's..."


Niet bij infiltraties, dat was toch het hele idee van de terminator, dat die in de buurt van mensen kon komen zodat hij ze kon uitmoorden.

Queenfan

Avatar

Ik moet zeggen dat het idee van "Connor must decide whether Marcus has been sent from the future, or rescued from the past" toch een erg interessant gegeven kan worden voor deel 4! Smiley face

geertvdheide

Avatar

Christian Bale leent zichzelf meestal niet voor hele slechte projecten, en de Terminator franchise heeft nog altijd potentie. Dus wie weet komt deze nieuwe trilogie weer op het niveau van Terminator 2.

Ik snap overigens niet waarom er gespeculeerd wordt over één bepaalde acteur voor één terminator. Er zijn er in de toekomst heel veel robots, en zoals gezegd hoeven ze helemaal niet een menselijke buitenschil te hebben. Toch zou het best kunnen dat er één hoofdvijand is, dat past wel in het Hollywood-wereldje natuurlijk.

cyphax

Avatar

geertvdheide "Toch zou het best kunnen dat er één hoofdvijand is, dat past wel in het Hollywood-wereldje natuurlijk."

Ik ben ook heel benieuwd wie Skynet gaat vertolken. :D

Ik heb sinds de aankondiging dat ze PG-13 willen als rating eigenlijk geen interesse meer in deze film. Christian Bale of niet.

bee

Avatar

Nou maar hopen dat het iets wordt, ik heb de volste verstrouwen dat Bale dit goed gaat maken! Smiley face

geertvdheide

Avatar

cyphax "Ik heb sinds de aankondiging dat ze PG-13 willen als rating eigenlijk geen interesse meer in deze film. Christian Bale of niet."


Die zelfde kritieken hoorden we bij Die Hard 4. Het lijkt me toch echt kortzichtig als je je laat leiden door een leeftijdscategorie. Toegegeven, in T2 zaten wel enkele heerlijke moordscènes die nu dus niet zullen kunnen. De film zou misschien ook wel beter kunnen zijn als R-rated film, maar om het nu bij voorbaat al totaal af te schrijven... Batman Begins is bijvoorbeeld ook PG13...

jazzthieve

Avatar

Die Hard 4 was inderdaad ook PG13 en zie wat ervan kwam, BAGGER. De old school terminators (T1 & T2) waren bruut, dit zal een disney versie worden.

Biff Tannen

Avatar

Dat Die Hard 4 PG-13 was maakte de film nog slechter, maar goed al was ie voor 18 jaar en ouder dan nog blijft het script ruk en Bruce Willis McClane saai spellen, dus die film was überhaupt ruk geweest, al had een motherfucker hier en een litertje bloed het kijkgenot wel iets verhoogd.

Daarom vind ik het ook zonde dat de terminator reeks nu ook pg-13 wordt ook snap ik niet waarom iedereen denkt dat als Christiaan Bale erin zit de film dan standaard wel goed moet zijn! Ik hou mijn hart vast, en ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt!

nieuwslaatste nieuws

meest populair