Had Elizabeth Hurley een hand in de ontmaagding van prins Harry? Zij vertelt haar versie

Had Elizabeth Hurley een hand in de ontmaagding van prins Harry? Zij vertelt haar versie

Elizabeth Hurley ontkent geruchten dat zij prins Harry heeft ontmaagd na boek 'Spare', maar is dat wel echt zo?

Sinds het boek 'Spare' van prins Harry uit is, speculeert de Britse pers wie nu de vrouw is die hem ontmaagd zou moeten hebben. Sommigen vermoeden Elizabeth Hurley.

De knappe actrice uit Piper en Austin Powers geeft momenteel interviews naar aanleiding van de samenwerking met haar regisserende zoon Damian Hurley. Ze is te zien in zijn erotische thriller Strictly Confidential.

Hand in ontmaagding
In Watch What Happens Live with Andy Cohen wordt Elizabeth Hurley voor het blok gezet. Dat stukje met wat achtergrondinformatie is te zien in de YouTube-video van Entertainment Tonight. De ster is zichtbaar ongemakkelijk en wordt geholpen door Brooke Shields, die ook te gast is.

Elizabeth maakt een walgend gebaar naar aanleiding van de vraag en zegt: "Dat is idioot. Hij zei alleen ze was Brits, ze was ouder dan mij en het was in dat stadje. En dan wordt gezegd: Oh, dat was Elizabeth. Dat is zo absurd!"

Erg ongemakkelijk interview
Als Andy toch vraagt of Elizabeth lief was voor Harry, schiet ze ongemakkelijk in de lach. Brooke helpt haar door te zeggen dat Andy te ver gaat - en dat is wel zo verstandig in verband met het recht op privacy. Van Elizabeth weet de pers dat ze koning Charles en prins William weleens ontmoet heeft. Prins Harry zou ze niet persoonlijk kennen.



NieuwsFilm

meest populair